Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Нови каменог доба - следећа генерација Фаук Синтхетиц Стоне Сидинг. Mar 16, 2017

Увођење следећу генерацију вестацке синтетичког камена колосеку.


Ресторан индустрија пролази кроз ери дизајна префињености иу новим и РЕМОДЕЛЕД апликација. Дани једноставан ЕИФС / Стуццо фасаде или пуна цигла су "ван" и фасада дизајнира укључивања камен и комбинације више текстуре су "ин". Осим тога, чини се да је фокус ресторана дизајнера у великој мери усмерен ка производњи конкурентног празног жалбу.


оутдоор.јпг


Избор правог камена и камена као производа могу бити иницијално огромна због недавног повећања потражње и ширења производа у овој категорији. Употреба правог камена обично је прескупо за већину пројеката због оба материјала и радне снаге трошкова. Категорија вестацке камена је еволуирала током последњих 5+ година као одрживо решење за питање трошкова. У оквиру фаук камених опције, тамо три различите категорије који су произведени / културан камена, цемента одбор камена плоче и синтетички камен панела.


Постоје предности и негативни сваког од ових категорија. Израђеним камен, обично састоји од појединачних камења које наводимо из једног цементатиоус мешавине су реално у изгледу и трајности, али неким кључним недостаци су да им је потребно већи трошак зидар да их инсталирате и додати значајну тежину у пројекат који много пута представља Главно питање за преуређење постојећег ресторан. У цемента картонска подлога може да обезбеди реалан изглед и трајност, али обично дубину камена узорак није дубока као произведене камен. Овај систем такође захтева масон да се инсталира панеле, иако ће трошкови бити нешто мањи од произведене камена. Тежина ових цемента панела такође може бити проблем на ремоделирања пројекту. још један негативан питање на оба система је да они могу захтевати до недељу дана за инсталацију, можда ћете морати ружне скеле и потенцијално може да поремети пословање у апликацији преправке.


Синтетички Стоне композита су релативно нова категорија, али је брзо расте и креће се од танке вакуум формирана пластике на дебљим пена панел система високе густине. Неке од предности ове категорије је да се производе у већој величини панела који садржи умно камена или цигле, они су драматично лакши и може се инсталирати јефтинијих општим столара уместо зидара. Неки недостаци синтетичких су реализам због дубине каменог / цигла, бојење је мање реално у многим производним линијама и трајност једноставне високе густине пене панела је проблем јер се површина може бити изгребан или лако оштетити.


Унесите НОВА камена, следећу генерацију синтетичког вестацке камена система. НОВА КАМЕНА систем који је дизајниран и за унутрашње и спољашње апликације и има бројне напредак у односу на садашњих цементатиоус и синтетички фаук камен / цигле система.


Реалисм- НОВА КАМЕНА је настао из реалних камен / цигле обрасцима који имају дубоке текстуре и има јединствену процес бојења који користи најновије системе боје високих перформанси за врхунски наступ у дубини и реалној камен / цигле изгледу,


Трајност / Веатхерабилити - НОВА КАМЕНА Систем користи нову "Дуал Денсити" Цомпосите Тецхнологи -који је произведена са почевши ударног отпорни чврстом пластичног кућишта затим средње густине полиуретанске пене. Композитни је трајнији од конвенционалних синтетичких фаук система ипак је лаган. Ова трајност у комбинацији са најновијим бојење и бојом технологије производи производ са изванредним спољашње дуговечности.


Иновативне претходно слојни паркет - НОВА КАМЕНА систем је доступан у фабрици произведено комаду панели, пиластера и разне величине колона облози који значајно смањује интензивну на сајту рада.


Уштеда - НОВА КАМЕНА систем обезбеђује уштеду на више начина. Прво, систем може да се инсталира општим столар уместо зидар, систем инсталира у неколико дана, уместо знатно дуже време, не прекидају посао током инсталације, а има Р вредност 5-6 која пружа značajan изолације и уштеде енергије.


Дизајн Свестраност - НОВА КАМЕНА се производи у Кини са специфичним модификација плоча величине, каменим / типа цигла и бојење детаља може да се уради да одговара а Ресторани присутни или предстојеће захтеве дизајна. Други системи увозе или производе на производној линији који не могу лако прилагоди специфичним промјенама.


Говорећи у ресторану смислу, НОВА КАМЕНА треба посматрати као "АРТИСАН" систем који је висок квалитет и специјализовани производ који се бави овај нову еру дизајна и инсталације захтевима ресторан и може се користити иу новим и преправке апликације.