Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Изградња отвореном наслагане камени камин Apr 21, 2017

Сложен камени камин лако додаје лепоту и елеганцију у кући. Међутим, оно што многи људи не схватају јесте то је нешто што може да створи код куће на своје. Ево неколико једноставних упутства о томе како да се изгради ово сами.

nivo област
Први корак је да се створи дизајн имате на уму и онда се ниво дизајн простора са бетонском пад. Иако је овај корак може да изгледа као да је мало Оверкилл, то није случај. У ствари, то ће вам помоћи да избегнете замке касније у пројекту. Оно што је важно је да се уверите бетон Подлога је ниво и није нагнут на било који начин.

структура снага
Бетонски блокове ће бити основа за вањским камином и они треба да буду правилно постављена. То ће бити доњи слој од камина и да ће бити формирана до у димњак подручје. На овај начин основа камином неће да промени током времена. Важно је напоменути ови блокови треба да буду ожбукани заједно да обезбеди још више снаге да структури.

Са највише наслаганих камених камина, морате имати на уму да је фасада на сложен камен. Да би фасада више уверљиво, треба да изгради једноставан дрвеном конструкцијом за фасаде. Овај оквир треба да буде обликован као камина, као и да камен до нивоа који је потребан. Када се заврши оквир, треба да стави у цемента одбор иза структуре да помогну скрене топлоту од дрвета, што може да ухвати ватру ако постане претопло.

Изградња фасада
Након што је дрвени рам је изграђен, мораћете да се и додати малтер за фасаде. Овај малтер ће обезбедити нешто за цементне плоче и камен да се држе и држите га на месту. Након што је примењен малтер, сложени камен треба да се додају у фасаде објекта. Тада ћете бити спремни да камење и фасада и да их поред камина. Важно је напоменути да када се примењује малтера на бетонску плочу ће то бити важно да то урадите у секцијама, јер ће спречити малтер од исушивања док се посао заврши.

Уз све то завршеним радовима, финални корак је да додате у димњаку капом. Димњак капа ће задржати ватру из слање искре из димњака врха, али и спречавање ширења пожара.

Добро забављају на улице овог лета је лако урадити. Све што треба да урадите је да имате квалитетан Сложен камином да уживају. Са овим једноставним упутствима, то је лако да добијете камин својих снова и знају да ће радити за оно што желите.