Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Декоративни камен фурнира за зидове унутар и изван Apr 07, 2017

Произведен декоративни камен фурнир је леп комплимент својим кућама фасаде или на унутрашњој зид или камина

Без обзира да ли је лице лифт до своје постојеће куће или облагање нови градити, декоративни камен фурнир ће додати празног жалбу и вредност за спољну фасаду Вашег дома. Изаберите из различитих стилова и боја из наше произведени камен фурнира производа. Тада Нова камена Кина има колекцију камених фурнира који ће комплимент сваку кућу.


Шкриљца (Гаеа жута) .јпг


Постоје камене фурнира стилова за модерну, савремену и традиционалну изглед. Учините ваш камен пројекат буде кључна тачка неког унутрашњег простора. Ј.


Декоративне камене навлаке су лагани и лако се инсталира

Декоративни камен фурнир је лаган производ који се може инсталирати у различитим подлогама. Проверите да ли локални код изградње. Да ли то сами учинити или запослити професионални, декоративне камене плоче су лагани и лакше ради него са пуним кревета камена. Стоне навлаке могу бити произведени или природно. Избор је на вама. Свака има своје предности као што ви сматрате стил, буџет и једноставност инсталације. Ман маде фаук камена навлаке су лакши од природног камена фурнир који би могао да се одлучујући фактор као што би ваш избор за камена облога.


Када се инсталира украсног камена фурнир треба размотрити све опције. Можете постићи изглед правог камена са произведене изгледају исто. Избор камен који одговара вашем стилу није увек лако. Сузити ваш избор на три и донесе узорак сваки у свом пројекту. Иако можда изгледа сјајно у салону ће бити важно да се камени фурнир у окружењу где ће га инсталирате. Осветљење и друге боје у окружењу ће играти кључну улогу у томе како ће ваш камен гледати.


Декоративне камене фурнира су лагани, згодан величине и са различитим облицима и текстура, они одличан избор за било коју инсталацију да. Док се ови производи се лако инсталира треба увек тражити савет професионални и следите своје локалне грађевинске кодове за правилну инсталацију. Уз истраживање и планирање свој пројекат ће бити нешто што ћете уживати дуги низ година.


За унутрашњих инсталација структура вашег зида за пријем камен треба да буде у стању да издржи тежину. Припрема површине правилно пре него што почнете инсталација је најважнији корак. Проверите да ли локални код изградње. Ако је тежина је проблем, постоје многе опције произведен камен фурнира које можете изабрати. Они су упола лакши или мање природног камена фурнира и доступни су са много више стила и текстура. Декоративни камен фурнир може да се инсталира преко постојеће чисто цигала површини вашег камином фасаде. Дајте ваш камин нови изглед са камена фурнира.


Мораћете неколико зиданих алата да смањи камен. Рент то у локалној продавници зграда снабдевања или можда их већ имате од плочице пројекта си ти урадио. Мокар тестера са дијамант бладе и сигурносних стакала ће бити ваш најбољи пријатељ. Увек прати свој локални код изградње и припремити површину да прими камена фурнир. Користите лепкови препоручене од стране произвођача како би се осигурало да ће камен придржавати припремљену површину.