Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Екстеријер Носачи: Трајност Објашњење Apr 28, 2017

Снажне олује, хеатвавес и непредвидиве услови значе да оутдоор структуре треба да буду у стању да се супротстави елементима.

Вањски пријенос троши њен живот изложени стресу од ових елемената и стога захтева да буде што је могуће трајна.

То је место где облагање решења од полиуретана материјала долазе у. Они су ниске одржавање и може се користити на домаћем и пословне просторе, унутрашњост или на обали.

Лепота композитног спољашње зидне облоге је да изгледа као дрво. Па како то може бити тако отпорна на елементима?

Ако погледамо Нова Стоне ће помоћи да се објасни зашто.

Полиуретан облоге: производни процес

Тхе Нова Стоне Цлад производ произведен помоћу патентираног процеса које укључује слој који се перманентно растопљену на високо компримовани материјал језгра, а затим запечаћена. То доводи до готовог производа који спаја лепоту дрвета са отпором квалитетних смола.

Сви НОВА камена Цлад производи су подвргнуте екстремним тестове издржљивости. Свелл тестове и љушти испитивања боја које се обављају у клима комора симулације докажу да могу да издрже екстремне температуре која прелази.

Без обзира на то где живите Нова Камена трајати дуже без обзира на ветар, киша и температуре могу бацити на њу.