Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Први утисци – трговаца на мало, како је твоја снага зид? Feb 13, 2017

Дизајнери и декоратери о продајним просторима свесни да продаје зависе од сваки аспект њихов рад.

Прави право први утисак о потенцијалним клијентима је од пресудног значаја први део процеса који почиње да се људи осежају желе да иду даље.

Постоједва кључна моментау овај процес виталног улаза, а на ове остало све почетне одлуке твој гост ће направити, као што је колико добро компанија има координирана његове декоративне опције, и колико производа може да кошта. Бити у недоумици, постоји питање поверења како свира у ових првих секунди контакта с твојим послом.

Panespol_WoodLand_india

Нова камена табли иИма велики асортиман импресиван површински облога да гарантује да иницијални импакт на посетилац биће недвосмислену и одговара ти дизајн намере.

Први пар метара ваш простор –праг– тамо иницијални тренутна узбудљивост треба контролу над опрезан дизајн.

Површине користите стазом којом можете да разјаснила за купца... или да их збунити и да их одлази.

Ако ли сам добро схватио, они ће ући и, према студијама, већа је вероватноћа да узмем скретање десно. Како год они улазе, они виде први зид је други кључ за овај процес, а зове се'власт ' зид.

У малим просторијама,на'власт ' зидМожда је где ти наступити ваше кључне производе или можда иза одјаву простор.

Нова камена табла је стрпао доста мисао у креирању обликовани и визуелно инспиративна идеје за обе ове кључне први контактним тачкама између вашег предузећа, бренд, своје производе и у јавности.

Када погледате кроз каталогу, помогло би да размислите о првом утиску, намјестити твој дизајн и декорације у односу на упраги'власт ' зид. Сигурни смо да ћете брзо видети како наша решења витки у утицају који желите да креирате.