Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Материјали су битне за спољашњу употребу Mar 24, 2017

Одабир материјала је саставни део наводећи производе сајт намештаја. Међутим, тај процес је порасла сложенија и архитекте и дизајнери су данас суочени са избором материјала који баланс естетике, трајност, перформансе, и све, утицаја на животну средину. Док постоје многе опције производа, материјали који садрже ове производе нису створени једнаки.


Каролина Коко ДС Уред буилдинг.јпг

Сите услови и ограничења

Излагање на неке или све од следећег може утицати на материјале који се користе у отвореном окружењу. Погрешни материјали су одговорни за лоше обављање против жељених крајњих резултата. Прави материјали могу издржати лепо.

Клима и време играју значајну улогу у трајности материјала. Магла, магла, киша и висока влажност може довести до трулежи, оксидације и корозије. Излагање на одмрзавање и приморским соли могу имати сличан ефекат. Сезонске смрзавања-одмрзавања и проширене периоди сунца и топлоте могу изазвати материјалну патњу.

Намењен је употреба сајт такође фактори у. Јавних простора намењених за велике гужве или скупштина, урбаним срединама, и сигурносних свестан поставке, на пример, потребно производе од материјала који одговарају задацима у руци.

Коначно, циљано животни век материјала и производа који су одабрани за дату поставку је важно узети у обзир. Дуговечност постао инцреа појединачно важно избору материјала као што смо пребацити из расположивог размишљања на дезена и материјала који трају.

Високе перформансе Материјали

Материјали, такође, стално се развијају као конвенционални опције да уступе место новим изборима.

У Новој Стоне, материјали које користимо у нашим производима нуде висок степен разноврсности и успеха када су у питању балансирање естетику, трајност и захтјева одрживости. Сви су одабрани да ти дам опције високих перформанси можете осјећати добро о навођења.