Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Ми волимо површинама. Ми волимо ста је стварно Jan 18, 2017

Виртуална размака интернет и е-цоммерце брзо постаје 'реалност' насем свету, ми у новој Стонебелиеве имамо важан заједнички језик за дељење и прославити са нашим клијентима.

Ми смо физички.

И ако гледате нам зид облога, сигурно сте физичке и.

И даље ми правимо сензорне производ за опипљива околином, јер негде ти могу док ходам у, радије него практично кретање.

Као и ти, меримо ствари у м цм (или ноге и инча). И стварамо текстуре и боје да прави људи доживљавају.

И материјални плод наше напоре, дизајн и декорација, утиче на људе због традиционални еволуција удружења и релације које је све до зоре интернет никада није била ривалство било 'виртуални' два света.

На новој Стонефеел прилично добро о овоме и желите заједнички користити тај осећај са тобом. Ако ово читате, јер размишљате о нам реално зид облога за физички простор у којем очекујете праве људе у оптицај, или можда добар осећај себе док они уживају у објектима, храну, пиће или друге правог искуства ти нуде их у ваше физичко свет - чак и ако коју позивате их да седи и уживају у виртуалном свету.

Као и ти, су међу последње генерације људи да постоји без потребе чипс уметнут у наш мозак или био-материјала убацили смо у организму. Ми још нисмо хибрид људи. Ми смо и даље део света у којем људи воле да се уселим прави размаке.

Да, све је променљивим око нас – и брзо –, али смо вас замолити да се одрази на тренутак на како дуцан, складиште, центар, ресторан, галерија, хотела или било који други простор и даље је стварно, ипак материјал, још тамо да видим и додирнем, да буде атмосфера, да остваре своје чари директно на памети, без екрана и кроз мрежу преосталих од крви и меса људска бића.

Па , ево за зидове, површине, на простор за интимне удаљености између реалних ствари, између ствари смо жељу да можемо остварити и додир. За цигле и бетон, и ово је за живот, како је било, и даље биће вековима све док ми ценимо шта смо стварно и буди искрен.

ми волимо стварном свету, а и даље видимо је. Знамо да можеш и ти.