Biz bilan bog'lanish

Тел: + 86-755-86350431 Фак: + 86-755-86350431 Моб: + 86-755-86350431 Е-маил: оверсеас@новастоне.цом.цн Додај:.. 703, страни студент Ризични корпус, 29 Нанхуан Роад, Хигх-Тецх област, Нансхан Дистрикта Шенжен, Гуангдонг, Кина.
Дом > Yangiliklar > Садржај
Беле цигле – савршено имперфект позадину. Декоративни панел. Jan 17, 2017

"Бели ... није пука одсуство боја; То је потврдно и сија, тако јак као црвена, као дефинитиван као црну. "Цхестертон у ресторану

Голи зид је подсетник на урбану сладолед, прослава нам излазежи пећине да комуницирате са другим људима и да се изгради људске ствари

И када смо скинути гипс са зидова око нас, излагање су боја и текстура од цигле, смо Окружимо далеко више од града утеха

Смо ми део историје и прихватити њеном храпава и имперфект обликовању нашег живота.

Бели зид, међутим, као што су многи модели који су сада један од највећих продаје Нова камена креће се - пружа нам са површинама које свеже расветле све ствари.

Циглом бело офарбана, наш поглед од свега треба да размотри – или да се показује у продавници на пример – може сада утицати на естетика која уклања закрчење и даје намнови почетак, истина Девице беле да су биле не за Брик рупе још увек можемо видети и и даље палиану испод површине бистар.

Беле цигле зид је само ово, савршено имперфект позадине, чије грубо контуре издати историју одлучили смо да признаш. Искрено.

Не мислите тако? Просетај у ентеријеру са беле цигле и упоредите са амбијент доминирају истински раван бели зидови. Боја може бити исто, алитекстуре испод обојена цигла ради на подсвест и доноси топлину до беле, која нема других облика може да утиче на.

Ово је зато што цигле био на нишану људских бића од око 4000бц, начин пре него што су Римљани почиње да прави своје цигле од глине за скоро-бели, и много еона, пре него што Нова камена је схватио како да направи савршен полиуретанске имитације прави цигле у практичне, светло панели за многе различите размаке и употребе: продавнице, кухињама, купатилима, кући Ентеријери, спољашњих делова , циста варка...

Иако XX века цовек без сумње улепљала радног простора и складишта са Грамом лимету и калцијум карбоната, тек 1960-тих да оригинални естетике основан је то код Брика бело офарбана користи озбиљно и цонтагиоуслy у дизајну ентеријера.

Ово је савршено вријеме за нове почетке. Аскета мамурлук након рата људи се усудио заборавити али хтела из вида направљена је јасан симбол за тренд лидере, бело офарбана зид као АМБИЈЕНТИ уМицхелангело Антониони1966 филмаНадувавањесавршено илустрацију.

1990 -их , беле цигле зид је опет свуда, иако с генерације за кога његов симболизам историје је био мање значајне него вецни опомене наших грегариоуснесс и урбанизма које пружају Брик контуре.

Поред симболика, која ради на психолошком нивоу, беле цигле јасније квалитета је својефункционална прућило светлости, посебно одражава природно светло, значењега обасјава све размаке,посебно малим собама и продавнице.

Да је бели, али је и даље у зид, и, као научник у реномираним рачунараРандy ПаусцхРекао је:

"Тајзидовима су тамо с разлогом. На зидовима нису ту да нас заустави. На зидовима су ту да нам дати прилику да показују колико јако желимо нешто."

И Нова каменастворен је да упозна та жеља, да вам пружити све што треба да украсимо размаци измеђудекоративни панелЈедноставно и брзо, како би позадина за креативни дизајн.